Translate the text on this website

15.7.19

Terapie climaterica pentru psoriazis in statiunile Marii Rosii (Hurghada/Safaga) in Egipt.Pachete ALL INCLUSIVE cu rezultate de pana la 100% eficiente

Psoriazisul este o afectiune cauzata de o crestere rapida a celulelor pielii ca rezultat a unei functionari incorecte a sistemului imunitar.



Psoriazisul apare ca niste portiuni de piele groasa,solzoasa care poate fi acoperita de placi cu aspect solzos de culoare alba,argintie sau rosie care pot sangera si pot fi uneori dureroase.

Leziunile variaza ca aspect in functie de tipul de psoriazis.Simptomele comune ale psoriazisului sunt:
-portiuni inflamate ale pielii,de culoare rosie,acoperite de placi cu aspect solzos de culoare argintie sau alba
-senzatia de mancarime a peilii care poate sa se crape si sa sangereze
-schimbari la nivelul unghiilor mainilor si piciarelor,apar coreziuni si schimbarea culorii in galben-portocaliu
-placi descuamate,solzoase la nivelul scalpului



Tratamentul conventional al psoriazisului include tratament cu steroizi,creme si unguente,tratamentul cu ultraviolete artificiale si puternice medicamente generale.
Multi dintre acesti agenti activi din medicamente au puternice efecte secundare asupra pielii si organelor interne.



Terapia climaterica prin expunere solara este astazi o recomandareuzuala in tratarea psoriazisului.

Razele ultraviolete pot ajuta in diminuarea simptomelor psoriazisului.
Soarele emite raze ulraviolete de tip UVA si UVB.
Razele UVA sunt cele care patrund in piele in profunzime,pe cand razele UVB nu pot penetra peilea foarte profund.
Razele ultraviolete au efect de intarire a sistemului imunitar,ceea ce conduce la o ameliorare a simptomelor psoriazisului.De asemenea,razele ultraviolete ajuta corpul sa produca Vitamina D,vitamina care are un rol ridicat in vindecarea leziunilor pielii.



Cercetarile au descoperit la Marea Rosie o zona ideala pentru tratarea bolilor de piele,datorita calitatii razelor de soare,a aerului si apei nepoluate.Mai mult,conditiile meteo in aceasta locatie sunt pe tot parcursul anului ideale pentru plaja,unde poti beneficia expunere la soare dupa o recomandare medicala si sub indrumare medicala.

Tratamentul include bai in apa marii si expuneri solare,combinate cu aplicarea unor emulsii naturale,dupa un plan stabilit de catre medicul specialist in functie de conditia fiecarui pacient in parte.



Tratamentul pentru psoriazis este valabil de la 1saptamana la 4 saptamani in functie de recomandarea medicului si optiunea/dorinta pacientuluisi.Este recomandat ca pacientul sa opreasca tratamentul medicamentos anterior inceperii tratamentului cu expunere solara.
Rezultatele acestui program sunt uimitoare,leziunile de peile pot disparea pana la 100% sau foarte mult atenuate (80%-95%)



Alege sa beneficiezi de terapei solara pentru psoriazis intr-o locatie ideala de vacanta,sub indrumarea medicului specialist si supravegheat de o echipa de specialitate,cu toate serviciile incluse: cazare hotel si 3 mese incluse,acces la plajele private,consultatie medicala si program de tratament.



Sezonul dedicat tratamentului pentru psoriazis incepe cu luna Martie si dureaza pana in Octombrie inclusiv.
Cere planul de tratament si cost pentru perioada cand doresti sa vizitezi Marea Rosie la info@lma-eg.com (disponibil 24/7)





Adreseaza intrebari si cere consultatie cu privire la problema ta medicala gratuit la info@lma-eg.com