Translate the text on this website

15.7.19

Vacanta si tratament dentar cu costuri avantajoase in Hurghada la Marea Rosie in Egipt.Implanturi dentare,si tratamente dentare estetice cu costuri avantajoase




Ati luat in considerare sa calatoriti pentru un tratament dentar peste hotare datorita costurilor accesibile?Ce-ar fi sa puteti avea acest tratament intr-o locatie insorita tot timpul anului?



Coasta Marii Rosii (Egipt) este aleasa de vizitatori pentru plajele si apa sa curata,este plina de statiuni turistice si localitati unde serile sunt animate de turisti si localnici.
Noi iti oferim un tratament dentar de calitate,accesibil si intr-o locatie perfecta pentru vacantacu posibilitate de intermediere a comunicarii in Limba Romana.

Foarte multi dentisti ofera servicii de calitate in Egipt si la preturi de pana la 50% mai ieftine decat in Europa,astfel Coasta Marii Rosii (Hurghada) si nu numai a devenit o destinatie pentru turism medical frecvent aleasa de catre cetatenii Europeni.

Motivul principal in a calatori in Egipt pentru un tratament stomatologic complex este costul.
Centrele stomatologice sunt echipate dupa standardele internationale privind calitatea serviciilor si a materialelor,practicand costuri avantajoase si accesibile tuturor.

Cel mai cautat serviciu medical stomatologic este implantul dentar,insa foarte multe persoane doresc o imbunatatire a esteticii dentare avand nevoie de tratament de albire,fatete dentare,coroane dentare,lucrari dentare cu materiale de ultima generatie de calitate Elvetiana,Germana sau Americana (certificate).De asemenea oferim aparate dentare cu preturi pana la 50% mai avantajoase decat in Europa.



Inainte de a calatori in afara tarii pentru un tratament dentar,faceti o consultatie la medicul dumneavostra curent pentru a cunoaste necesitatile dumneavostra dentare,informati-va asupra procedurilor necesare si luati decizia potrivita.



Contactati-ne pentru a cere consultatii (gratuite) cu privire la situatia dumneavoastra dentara si costul aferent procedurilor necesare.
Suntem la disponibilitatea dumneavostra 24/7 pentru a va ajuta in a alege centrul stomatologic potrivita cerintelor si nevoilor dumneavostra.
Oferim servicii stomatologice si cazare in Hurghada si Cairo.
Adresati intrebarile si cereti costurile packetelor stomatologice la info@lma-eg.com